Hvad koster Vettigo?

Hos Vettigo er prisen også enkel at forstå. Den skræddersys til din klinik ud fra antallet af brugere i din klinik, og hvilke integrationer, der skal kobles på systemet.

Priseksempler

Priseksempel 1

I første priseksempel har vi en nystartet dyrlægepraksis, der derfor ikke har data fra tidligere. Her er der endnu intet laboratorieudstyr, og oplæring i Vettigo-systemet foregår online.

I dette tilfælde er der ingen startudgifter. Det koster kun det månedlige abonnement for én bruger på 695,- kr. ekskl. moms. I denne nystartede dyrepraksis er der en bogholder tilknyttet, som får et gratis login til Vettigo. I Vettigo er det gratis at bruge e-mail-integrationen, så det er valget i første omgang. Udsendelse af SMS'er afregnes efter forbrug, men er ikke nødvendigt til at starte med.

Priseksempel 2

I dette priseksempel er der tale om en eksisterende klinik, der ønsker at skifte system. I denne klinik er der tre dyrlæger og én VSP, som alle skal kunne taksere i eget navn. Klinikken har i dag et andet journalsystem og har in-house laboratorieudstyr. I dette tilfælde betales en éngangsudgift på 5.200 kr. ekskl. moms for overførsel af data fra det tidligere system. Hertil kommer opsætning af relevant integration til laboratorieudstyr, som også er en engangsydelse, der koster 1200 kr. ekskl. moms.

Denne klinik ønsker ikke online undervisning, men foretrækker et besøg i klinikken med oplæring i Vettigo. Det koster kun 4.200 kr. ekskl. moms og kørsel.

I dette tilfælde er der tale om fire selvstændige brugere til en samlet pris på 1.590 kr. ekskl. moms pr. månedligt abonnement. IDEXX-integrationen til laboratorieudstyret koster 45 kr. pr. måned ekskl. moms. Oven i kommer klinikkens forbrug af SMS'er, der afregnes efter forbrug. Et Vettigo-abonnement afregnes for tre måneder ad gangen.

Som nystartet énmandspraksis valgte jeg at bruge Vettigo, fordi prisen er overkommelig, og det giver mig et nemt overblik over kunder og journaler.
Jesper Rosenmeier, Hestetandklinikken

Priser

1 bruger695 kr./klinik/md. 2 brugere995 kr./klinik/md. 3-5 brugere1.590 kr./klinik/md. 6+ brugere2.090 kr./klinik/md.

Prisen er i danske kroner ekskl. moms. Prisen indeholder ikke SMS, som afregnes efter forbrug og heller ikke integrationer til f.eks. in-house laboratorieudstyr el.lign.

Telefonisk og skriftlig support er inkluderet.

Priserne gælder fra 1. april 2023. Har du brug for et mere præcist tilbud, så kontakt os endelig.