Vettigo logo
  • Vettigo
  • MIBIT ApS
  • Nyborgvej 4B
  • 5700 Svendborg
  • +45 6224 1734
  •  
  • info@Vettigo.dk
  •  
  • www.mibit.dk

Vettigo

- gør det nemmere at være dyrlæge

 

Hvad koster det at bruge Vettigo?

Prisen på Vettigo er meget enkel, fordi den kun afhænger af antallet af brugere i din klinik. En "bruger" er for os en person i klinikken, som har egen selvstændige omsætning (alle dyrlæger, nogle VSP) og/eller egen kalender. En sekretær eller en bogholder, der bare skal logge ind i Vettigo, er gratis.

Det har ingen betydning, hvor mange computere/tablets/andet du logger ind på - det er kun antallet af forskellige brugere, der har betydning.

Vettigo indeholder alle de funktioner, du forventer af et dyrlægesystem, for den pris, der er angivet her. Der er enkelte ekstra ting, du kan vælge at tilkøbe, herunder sms afsendelse (f.eks. til påmindelser, e-mail er gratis), konvertering af data fra dit gamle system, stregkodelæser og besøg i klinikken. Kontakt os hvis du har behov for disse ekstra muligheder.

 

1 bruger 695 kr./klinik/md.
2 brugere 995 kr./klinik/md.
3-5 brugere 1.590 kr./klinik/md.
6+ brugere 2.090 kr./klinik/md.

Prisen indeholder alle de funktioner og muligheder, som er beskrevet her på nær sms. Telefonisk og skriftlig support er inkluderet.
Der er derudover mulighed for at tilkøbe f.eks. integration til in-house laboratorieudstyr, integration til inkasso og til en række andre tjenester.
Vi tilbyder også gratis telefonisk introduktion. Priserne gælder fra 1. april 2023

Få adgang her

Bemærk!

Din e-mail adresse vil blive anvendt til fremsendelse af den midlertidige adgangskode. Du vil derfor ikke kunne komme til at afprøve Vettigo, hvis du giver en forkert e-mail adresse. Vi screener alle email adresser af sikkerhedsmæssige hensyn. Derfor kan der være lidt forsinkelse før du får din adgangsoplysninger tilsendt.

Din tilmelding giver dig en gratis og uforpligtende adgang til at afprøve Vettigoi i 14 dage. Du kan frit oprette klienter og patienter, danne fakturaer, arbejde med kalender m.v. så du kan sikre dig, at Vettigo er det rigtige system for din klinik. Vi giver dig gerne en kort telefonisk introduktion til Vettigo. Kontakt os på tlf. 6224 1734, hvis du er interesseret i det.

De data, du registrerer i din prøveadgang blive ikke gemt efter udløbet af din prøveperiode. Hvis du vælger at købe Vettigo, så vil du få en anden adgang. Du skal derfor kun anvende din prøveadgang til Vettigo til afprøvning, ikke til rigtige data.