Vettigo logo
  • Vettigo
  • MIBIT ApS
  • Møllergade 28
  • 5700 Svendborg
  • +45 6224 1734
  •  
  • info@Vettigo.dk
  •  
  • www.mibit.dk

Vettigo arrangementer

 

 

Vi glæder os til at tilbyde kurser - senere

På grund af covid-19 afholder vi i øjeblikket ingen kurser, fysiske kundemøder eller lignende arrangementer.

Vi håber, at vi snart kan møde jer fysisk igen, men indtil da: Kontakt os endelig på tlf. 6224 1734 eller mail info@vettigo.dk, hvis du har brug for os, så vi sammen kan finde en løsning på at ses uden at mødes".

 

 

Tidligere arrangementer

22. jan 2020

kl. 8.30 - 15.30

Kursus i kreditering, a conto og kasseafstemning

På kurset gennemgår vi de ting, der kan drille ved skranken, når en betalt regning skal rettes, når en betaling i virkeligheden aldrig fandt sted eller når en kunde har penge til gode.

Når du går hjem, vil du ikke længere være usikker på ord som "kreditering" og "a conto betaling", for du har bare styr på det!

Kurset tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra hverdagen og er navnlig beregnet for dem, som til daglig står i skranken (VSP, klinikassistent).
Tilmelding kan ske her

Arrangementet finder sted i Vejle

 

23. jan 2019

kl. 8.30 - 15.30

Kursus i kreditering, a conto og kasseafstemning

På kurset gennemgår vi de ting, der kan drille ved skranken, når en betalt regning skal rettes, når en betaling i virkeligheden aldrig fandt sted eller når en kunde har penge til gode.

Når du går hjem, vil du ikke længere være usikker på ord som "kreditering" og "a conto betaling", for du har bare styr på det!

Kurset tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra hverdagen og er navnlig beregnet for dem, som til daglig står i skranken (VSP, klinikassistent).
Tilmelding kan ske her

Arrangementet finder sted i Svendborg

 

27.-30. sep 2018

 

Årsmødet for dyrlæger

Vettigo siger tak for nogle gode dage på Nyborg Strand med DDDs årsmøde Tak til de mange nuværende og fremtidige brugere af Vettigo, som vi fik snakket med på standen. Vi var glade for, at I kiggede forbi.


Tine på vores stand på Årsmødet 2018

9. nov 2017

 

Digital Gazelle 2017

Vi er rigtigt glade for og stolte over, at MIBIT ApS, som udvikler og forhandler Vettigo, i 2017 for anden gang er blevet udpeget som Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen. En Gazelle er en virksomhed, som vokser kontinuerligt og som mindst har fordoblet sin omsætning i løbet af fire regnskabsår.

Samtidig blev MIBIT udpeget af Google til vinder af prisen Digital Gazelle på Fyn. Prisen gives til en gazelle virksomhed, der har haft succes med at udvikle nye eller tilpasset eksisterende digitale produkter og tjenester. Vi er rigtigt glade og stolte over, at få det skulderklap af Google!


Prisen for Digital Gazelle 2017 blev modtaget i Odense af Michael, Liselotte og Allan

3.-4. nov 2017

 

Årsmødet for hestedyrlæger

Vettigo siger tak for en hyggelig weekend til Hesteårsmødet i Middelfart. Tak til de mange nuværende og fremtidige brugere af Vettigo, som vi fik snakket med på standen. Dejligt, at I ville kigge forbi.


Liselotte på vores stand i SvH 2017

6.-7. okt 2017

 

Dyrlægernes Dag

Tak for et par hyggelige dage til Dyrlægernes Dag i Vingsted. I vores konkurrence på standen blev det Helle Watson Kjær fra Ølstykke Dyreklinik, som kom tættest på i sit gæt med hvor mange M&Ms der var i et glas. Vettigo ønsker stort tillykke. Håber kurven med lækkerierne er blevet nydt.


Helle Watson Kjær, Ølstykke Dyreklinik, modtager præmien

30. aug 2017

 

Besøg hos Hansenberg

Vettigo stod for undervisningen af de kommende veterinærsygeplejersker i 2½ time. Vi fremviste Vettigo og drøftede også den nye persondataforordning, som træder i kraft maj 2018.

Det blev en hyggelig eftermiddag med mange gode spørgsmål og en god omgang fysnk brunsvigerkage.

Tak for alle de gode forslag og idéer, I kom med, og pøj-pøj med eksameninerne.


Liselotte underviser i Vettigo og den nye persondataforordning.

11. nov 2016

 

Årsmødet for smådyrsdyrlæger

Vettigo deltog igen i år med en stand på årsmødet i Sektionen vedrørende Hund, Kat og Smådyr 11.-12. november 2016 i Aarhus.
Tak til alle, der besøgte standen og hørte lidt om, hvad Vettigo går ud på.


Tillykke til Trine Kjær, Holbæk Dyrehospital, som vandt M&M's konkurrencen på årsmødet. Her står hun med Peter Palshof fra Vettigo.

4. nov 2016

 

Årsmødet for hestedyrlæger

Vettigo deltog med en stand på årsmødet i Sektionen vedrørende Heste 4.-6. november 2016 i Middelfart.
Tak til alle hestedyrlæger for en uforglemmelig weekend. En særlig tak til "Vettigo Ninja-Panda'erne" for en flot og lydløs indsats.


Jesper Møller Nielsen, Ansager Dyrehospital, vandt M&M's konkurrencen på årsmødet. Her står han med Peter Palshof fra Vettigo.


Vettigo Ninja Pandaer'ne i aktion på SvH-årsmødet.

7.-8.
okt.
2016

Dyrlægernes dag i Vingsted

Vettigo deltog igen på Dyrlægernes Dag med en stand. Tak til alle, der besøgte os og fik en snak om Vettigo.

Vi havde en konkurrence, hvor man skulle gætte hvor mange M&M's, der var i et glas. Konkurrencen blev vundet af Jacob Kjær Larsen fra Aars Dyrehospital, som kun var 20 stk M&M's fra det rigtige resultat. Tillykke til Jacob, som vandt en kurv med vin, chokolade og andre lækkerier.


Jacob Kjær Larsen vandt M&M's konkurrencen på Dyrlægernes Dag. Her står han med Liselotte fra Vettigo.

13.-14.
nov.
2015

Sektionen vedr. Hund, Kat og Smådyrs årsmøde i Aarhus

Igen i år deltog Vettigo med en stand på SvHKS årsmøde i Aarshus. Tak til alle, der besøgte standen. Vi var glade for at kunne fremvise Vettigo for så mange interesserede dyrlæger og VSP.

Vi havde en konkurrence, hvor man skulle gætte hvor mange M&M, der var i et glas. Konkurrencen blev vundet af Carina Toft fra Dyreklinikken Esbjerg, som gættede det helt præcise antal M&M. Tillykke til Carina, som vandt en kurv med vin, chokolade og andre lækkerier.


Carina Toft vandt M&M konkurrencen på SvHKS's årsmøde. Her står hun med Liselotte fra Vettigo.

6.-8.
nov.
2015

Sektionen vedr. Hestes årsmøde i Middelfart

Tak til alle, der besøgte vores stand på årsmødet i Middelfart. Vi præsenterede Vettigo for mange klinikker og der var stor interesse for systemet. Det er vi naturligvis glade for!

Der var også mange, der deltog i vores konkurrence, hvor man skulle gætte hvor mange M&M, der var i et glas. Tillykke til Cathrine Wulff, Næstved Dyrehospital, som kom med det gæt, der kom tættest på. Cathrine vandt en kurv med vin, chokolade og andre lækkerier.


Cathrine Wulff vandt M&M konkurrencen på SvH's årsmøde